×

Vliegveld Dubai

Vliegveld Dubai

DubaiDubai wordt een steeds populairdere bestemming voor een stedentrip. Niet verwonderlijk als je je bedenkt dat het er altijd warm is, en heel Dubai op toerisme gericht lijkt. Bij aankomst op het vliegveld Dubai ziet u al direct dat hier kosten noch moeite zijn gespaard om van Dubai de ideale vakantiebestemming te maken. Het vliegveld behoort tot een van de grootste en modernste ter wereld. In eerste instantie lijkt het vliegveld meer op een luxe winkelcentrum dan op een vliegveld.

Na aankomst in Dubai is het heel eenvoudig om je hotel of appartement te bereiken. Het vliegveld heeft maar liefst 2 metrostations, waardoor je zonder last te hebben van files snel bij je hotel komt. Ook wanneer het hotel niet in de buurt van een metrostation ligt is de metro een uitstekende optie. Met de metro omzeil je het vaak drukke verkeer van Dubai, en bij het station staan altijd taxi’s klaar die je voor een paar euro het laatste stukje naar je hotel brengen.

Ook een taxi vanaf Vliegveld Dubai is een goede optie. Misschien niet altijd even snel als de metro, maar wel erg comfortabel. De taxi’s in Dubai zijn allemaal modern, en uiteraard voorzien van Airco. Los van het starttarief van 25 AED (5 euro) kost een taxi vanaf het vliegveld van Dubai slechts € 0,40 per gereden kilometer.

Rate this post

Verstuur reactie