×

De Piaggio scooters: Piaggio Zip en Piaggio Fly

De Piaggio scooters: Piaggio Zip en Piaggio Fly

Piaggio scooter Piaggio-scooter

Piaggio is een zeer succesvolle scooter fabrikant die overal ter wereld goed bekend staat. Verder produceert deze fabrikant niet alleen zijn eigen merk, maar ook andere succesvolle merken, zoals bijvoorbeeld de Vespa. Piaggio onderscheid zich door de kwalitatief goede scooters die er geproduceerd worden. Het is dan ook zeker aan te raden om een piaggio scooter aan te schaffen als je op zoek bent naar een kwalitatief goede en betrouwbare scooter!

 

Piaggio Zip

Piaggio-Zip

De Piaggio Zip is een scooter die volledig is gericht op het woon- en werkverkeer. De scooter is zeer licht, waardoor deze gemakkelijk is te besturen in wat drukker verkeer. Ook rijdt de motorscooter ook zeer comfortabel doordat je de scooter helemaal op je eigen hoogte kunt afstellen. De buddy seat beschikt namelijk over drie verschillende standen. De Piaggio Zip kan dus perfect worden afgesteld aan je lichaamslengte.

Verder kun je met deze scooter overal langs glippen, waardoor je niet snel vast komt te staan. Maar dit is niet het enige wat de Piaggio Zip te bieden heeft. De Piaggio Zip is namelijk ook zeer goed voor het milieu. De scooter stoot de minimale hoeveelheid aan schadelijke stoffen uit. Je kunt een Piaggio Zip hier kopen: https://www.fastfuriousscooters.nl/piaggio/piaggio-zip/

 

Piaggio Fly

piaggio-fly

De Piaggio Fly scooter is ideaal voor het stadsverkeer doordat er bij deze scooter speciaal gelet is op de mobiliteit en de veiligheid van de bestuurder. Met behulp van deze scooter kun je je gemakkelijk van de ene kant van de stad naar de andere kant bewegen. Behalve dat de scooter heerlijk rijdt is deze ook nog eens zeer comfortabel. De scooter is voorzien van een extra lage stoel, waardoor de scooter in principe voor iedereen geschikt is.

Ook het design van de Piaggio Fly is flink verbeterd en heeft, ondanks de oorspronkelijke uitstraling, ook een zeer modern karakter gekregen. Deze scooter is dus een echte aanwinst voor iedere scooter liefhebber. Je kunt een Piaggio Fly hier online kopen: https://www.fastfuriousscooters.nl/piaggio/piaggio-fly/

5/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie