×

Elektrische scooter kopen of elektrische scooter leasen?

Elektrische scooter kopen of elektrische scooter leasen?

Dat elektrische scooters heel erg zuinig rijden en daarbij ook nog eens vriendelijker zijn voor het milieu, hoeft geen betoog meer. Voor sommige mensen is effectief elektrische scooters kopen toch nog een brug te ver. Toegegeven, elektrische scooters kosten een paar honderd euro meer dan gewone scooters en op het vlag van jaarlijks onderhoud kosten ze misschien iets meer dan een tientje meer per jaar. Daartegenover staat dat elektrische scooters ongemeen zuinig rijden zodat ze tenminste op termijn heel wat goedkoper zijn dan benzinescooters en daarom blijven ze zeker aantrekkelijk genoeg om te overwegen wanneer je aan een scooter kopen denkt.

Elektrische scooter kopen versus een elektrische scooter leasen.elektrische_scooter_kopen

Ook al is een scooter geen auto en kost hij heel wat minder, toch begrijpen we mensen die een elektrische scooter leasen aantrekkelijker vinden dan een scooter kopen. De aankoopprijs van elektrische scooters ligt namelijk nog altijd een beetje hoger dan die van gewone scooters en die paar honderd euro is voor sommige kandidaat kopers toch echt wel meer dan een slok op een borrel. Een elektrische scooter leasen wordt dan opeens wel een aantrekkelijke optie.

Een elektrische scooter leasen

Je wilt echt een scooter kopen. Je voelt je echt aangesproken door het idee van elektrische scooters, maar je portemonnee wil niet echt mee. Dan is een elektrische scooter leasen voor jou wellicht een mogelijkheid. We bekeken het concept even en zetten het voornaamste wat je moet weten even voor jou op een rijtje.

Hoeveel kost een elektrische scooter leasen

We keken even voor jou in het rond en kregen al gauw aanbiedingen te zien voor het leasen van eenElektrische-Scooter-leasen elektrische scooter. Het leasebedrag is afhankelijk van de leasetijd en de normale aankoopprijs van de elektrische scooter. Sommige aanbiedingen maken enkel melding van het leasebedrag per maand, en vermelden maar weinig over de looptijd van het leasecontract of het normale koopbedrag van de elektrische scooter. Maar het kan veel beter. Er zijn sites die aan alles gedacht hebben. Sommige sites bieden een heuse leasebedragcalculator aan. Hier vul je in hoeveel het aankoopbedrag zou zijn als je de scooter zou kopen. Je kunt ook de door jou gewenste looptijd intikken. Nadien laat je de calculator zijn werk doen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Zo zal je merken dat een elektrische scooter leasen echt voordeliger is dan je zou denken. Zo kost een scooter van ongeveer 1750 euro 59 euro per maand bij een looptijd van 36 maanden en 35 euro bij een looptijd van 72 maanden. Zo kun je het leasebedrag aanpassen aan je budget! En dat is alleen maar handig! Neem snel een kijkje in onze online elektrische scooter shop fastfuriouscooters.nl.

5/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie