×

Scooter accu bestellen voordat het winter word.

Scooter accu bestellen voordat het winter word.

Scooter accu’s

scooter-accu-kopen

Net zoals bij auto’s moeten scooter accu’s om de zoveel tijd vervangen worden. Vooral in de winter komt het vaak voor dat mensen ’s morgens de scooter willen starten en het gewoon simpelweg niet lukt.

In de winter gaan accu’s vaak stuk, dit komt met name door de kou waar accu’s niet goed tegen kunnen. Ook komt het voor dat een accu gewoon simpelweg niet genoeg opgeladen wordt, dit komt dan doordat er te weinig met de scooter gereden wordt. Wanneer dit het geval is kan het zijn dat de accu stroom verliest en hierdoor niet genoeg stroomcapaciteit meer heeft om de scooter te starten. De accu hoeft dan niet persé stuk te zijn, maar kan misschien door een keertje opladen weer zijn werk doen.

Wat voor scooter accu

scooter-accu

Er zijn een aantal verschillende accu’s en om ze makkelijk te kunnen vergelijken noemen we ze onderhoudsvrij en niet onderhoudsvrij. Niet onderhoudsvrije accu’s zijn de accu’s zoals we ze al jaren kennen waarbij af en toe accuvloeistof toegevoegd moet worden, omdat de accu anders uitdroogt en niet meer zal werken.

Dan hebben we ook nog de onderhoudsvrije accu, die je enkel in de scooter hoeft te plaatsen en waar je vervolgens geen omkijken meer naar hebt. De laatste is dan ook de populairste en wordt tegenwoordig ook in de meeste scooters gebruikt. Verder is het merk van de scooter vaak bepalend, in wat voor soort scooter accu deze nodig heeft. Meestal gaat het hier om de manier waarop de accupolen gekoppeld kunnen worden aan de scooter.

Scooter accu kopen

scooter-accu-bestellen

Ga je een scooter accu kopen? Zoek dan op de website van Scooteronderdelenshop welke accu er bij je scooter hoort. Vervolgens kun je zelf kiezen of je een onderhoudsvrije of een niet onderhoudsvrije accu wilt kopen. Dit scheelt natuurlijk wel iets in de prijs, maar het verschil is niet zo enorm groot waardoor veel mensen toch kiezen voor de onderhoudsvrije variant.

5/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie