×

Verlaag je stress met een scooter

Verlaag je stress met een scooter

scooter-blauwWil je meer uit je leven halen en meer gaan genieten? Het roer om gooien en dingen toch anders gaan doen? Zit je vast in de dagelijkse sleur en wil je weer nieuwe prikkels ervaren? Koop dan een scooter! Een scooter zal je leven verrijken en weer kleur geven. Geniet van de buitenlucht welke goed voor je is. Adem de zuurstof in en stel je bloot aan zonlicht en daglicht wat tevens goed is voor de aanmaak van vitamine D en je algehele stemming.

 

minder-stressEen scooter kopen zal veel veranderingen met zich meebrengen. Je komt daardoor vaker buiten en het is een stuk beter voor jezelf en het milieu, in tegenstelling tot het rijden met de auto. Daarnaast brengt een scooter ook een hoop andere voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan gratis parkeren, geen files en een zeer gunstig brandstofverbruik van 1 op 40. Je krijgt er een enorm vrij gevoel door wat weer een gunstig effect heeft op je stresslevel. Stress is slechter voor je dan je denkt. Veel mensen houden er een slecht humeur aan over, minder energie (vermoeidheid) en gezondheidsklachten. Wist je dat je minder vatbaar voor ziektes bent als je minder stress hebt?

 

scooter-supermanEen scooter kopen brengt je dus veel meer dan alleen een vervoersmiddel die je van A naar B brengt zonder dat je eigenlijk last hebt van hoge kosten of andere weggebruikers. Er zijn heel veel verschillende scooter modellen op de markt waarbij je kunt gaan voor een sportieve uitstraling of juist heel retro. Vespa is bijvoorbeeld een scooter merk welke retro scooters op de markt brengt. Peugeot daarentegen richt zich weer iets meer op de sportievere bestuurders. Welke leeftijd je ook hebt, het maakt niet uit! Niemand is te oud voor een scooter. Je bent zo oud als dat je je voelt. Wellicht heb je vroeger brommer gereden. Denk daar eens aan terug. Kun je je herinneren wat voor een vrij gevoel dat gaf? Scooters heb je met en zonder helm. De zogeheten snor- en brom varianten. Wie helemaal van de vrijheid wilt genieten kan beter een snor scooter kopen. Hier hoef je geen helm bij te dragen waardoor je een nog vrijer gevoel krijgt. Scooters kun je prima tweedehands kopen. Vanaf een paar honderd euro kun je er al een hebben. Kijk eens op internet.

Rate this post

Verstuur reactie