×

Hoe werkt instagram

Hoe werkt instagram

instagramAls je nieuw bent op Instagram kan het nog vrij verwarrend zijn, hoe werkt Instagram nou precies en hoe krijgt jouw profiel meer likes, volgers en reacties? Door je goed in te lezen over hoe deze sociale media precies werkt kan je binnen no time een groot profiel opzetten dat binnen de kortste keren uitgroeit tot een profiel met zelfs duizenden volgers. Daarom beginnen we met dit artikel bij de basis; Wat is Instagram nou precies?

 

instagram-mobielInstagram op je mobiel

Het is belangrijk om te weten dat je op Instagram alleen kan posten via je mobiel of tablet, je moet dus beschikken over een toestel met bijvoorbeeld iOS of Android. Dit betekend echter niet dat je foto’s ook van je mobiel af moeten komen. Door foto’s eerst op je laptop, MAC of PC te bewerken kan je het vervolgens makkelijk doorsturen naar je mobiele telefoon of tablet en hem vanaf daar weer te posten op Instagram. Het is natuurlijk wel een omweg, maar dan heb je ook wat.

instagram-pcInstagram op je PC

Ondanks dat je alleen via je telefoon kan posten kan je wel inloggen op je windows PC (of laptop natuurlijk). Echter kan je niet vanaf hier een foto posten, zoals aangegeven in het bovenstaande stukje. Wel kan je jouw profiel inzien, reageren op foto’s van andere en die van jezelf en kan je foto’s zoeken en een like geven. Mocht je dus graag sneller en makkelijker andere foto’s zoeken dan is het gebruik via je PC aangeraden, dit bespaart natuurlijk ook behoorlijk wat batterij op je telefoon.

Volgers werven

instagram-volgersInstagram is natuurlijk is natuurlijk het leukste als je ook een actief profiel hebt, hieronder wordt verstaan dat je actieve volgers hebt, ook op foto’s zonder hashtags likes ontvangt en dat je op bijna elke foto die jij op Instagram post minstens een paar reacties krijgt die gaan over het onderwerp van de foto. Op dit te bereiken moet je de focus leggen op Instagram volgers (hier te koop) die oprecht geïnteresseerd zijn in de foto’s die jij post; voor de ene persoon zal dit een stuk makkelijker gaan dan voor de ander. Het is namelijk noodzakelijk dat je goede en duidelijk belichte foto’s kan posten die mensen graag zien.

Een slecht belichte of wazige foto zal vanzelfsprekend minder likes krijgen dan een foto die goed belicht is en vrolijke kleuren heeft.

5/5 - (13 stemmen)

Verstuur reactie