×

Geluk bij Tai Chi Apeldoorn? Ontdek de Bron van Geluk!

Geluk bij Tai Chi Apeldoorn? Ontdek de Bron van Geluk!

Gelukkig worden met Tai Chi?

Tegenwoordig worden mensen steeds drukker en drukker. De levensstijl veranderd en alles moet snel. Net even geen tijd om tot rust te komen en gezond bezig te zijn door mindfulness training middles Tai Chi en Chi Kung.

 

Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk ‘Fu Yuan’ is een school voor groepslessen die bevordering van lichaam en geest bewerkstelligen. Docent Douwe Geluk heeft de school helemaal zelf opgebouwd en kan nu het ‘geluk’ brengen naar iedereen die dat nodig heeft.

 

Wat is Tai Chi en Chi Kung?

 

Het Tai Chi Chuan is een Chinese interne vechtkunst. In deze tijd is het gezondheidsaspect de meest belangrijke voor een Tai Chi Chuan beoefenaar. De stijl is oorspronkelijk ontwikkeld om vanuit relatief rustige bewegingen de gezondheid maar ook vechttechnieken te verbeteren.

 

Tai Chi wordt veelal beoefend dmv Taolu (vorm), maar je hebt ook Tui Shou, Qi Qong, Zelfverdediging, Silk Reeling, Ta Chi Boksen en meer. Tai Chi heb je in meerdere varianten zoals: Chen Tai Chi, Golden Flower Tai Chi, Yang Tai Chi, Wudang Tai Chi, Wu Tai Chi en vele anderen.

 

Het Chi Kung / Qi Qong zijn meer gezondheidsgerelateerde oefeningen. Je hebt die in de 8 brokaten, Shi Ba Shi 18 methoden, Wudang Wu Xin Qi Qong, het Wijze Pad Qi Qong en vele anderen. Elke manier van Chi Kung heeft zijn eigen specialisatie en kracht. Rustige oefeningen die varieren van makkelijk tot moeilijker en steeds worden herhaald.

 

Tai Chi iedereen kan het !

 

Tai Chi en Chi Kung is werkelijk geschikt voor iedereen. Iedereen kan meebewegen en niveau maakt niks uit. Geen bewijsdrang, niet beter hoeven zijn dan een ander dat is mogelijk in een groepsles Tai Chi.

 

Of u nu een goede of minder goede conditie hebt, licht of zwaar wil trainen. Met Tai Chi Chuan en Chi Kung kan het allemaal.

 

Tai Chi Apeldoorn informatie

 

Wilt u net als zoveel andere mensen uw stukje geluk komen halen bij de Bron van Geluk? U bent van harte welkom, docent Douwe Geluk zal hartelijk ontvangen in zijn Tai Chi Apeldoorn Academy.

 

Voor een gratis proefles kunt u langskomen:

 

Woensdagochtend Asselsestraat 167, 7311 EK Apeldoorn de les start om 10:00

 

Woensdagavond Soerenseweg 105, 7313 EJ Apeldoorn de les start om 19:30

 

Contact met Tai Chi Apeldoorn ‘Fu Yuan’:

 

Docent Douwe Geluk: 06 – 51820257

Email: fuyuan.apeldoorn@gmail.com

Website: www.tai-chi-geluk.nl

 

 

Rate this post

Verstuur reactie