×

Sportieve uitjes in Nederland

Sportieve uitjes in Nederland

Zijn jij en je vriendengroep nogal sportief en genieten jullie van sportieve uitjes samen? Lees dan snel verder. Speciaal voor alle sportievelingen die wel houden van spanning en activiteiten, hebben we de leukste sportieve uitjes in Nederland op een rijtje gezet. Deze zullen jullie sowieso een onvergetelijke middag bezorgen!

Quad rijden
Houden jullie wel van een wedstrijdje? Dan is quad rijden echt iets voor jullie. Quad rijden in Nederland kan op verschillende locaties, maar de locatie in Gouda is wel heel erg tof. Het is namelijk het grootste quad parcours van Zuid-Holland. Er zijn twee quad tracks te vinden, namelijk een technisch en een snel parcours. Op het technische parcours is het de bedoeling dat je de rijtechniek goed beheerst en op het snelle parcours is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk rijdt. Je komt allerlei obstakels, zoals heuvels en modderpoelen, tegen tijdens het rijden. Extra leuk is het als het regent, waardoor het parcours verandert in een grote modderpoel. Race lekker tegen elkaar tijdens een potje quad rijden op een spectaculair parcours.

Indoor skydiven
Een andere gave en sportieve ervaring is skydiven. Dit is zeker wel een erg unieke ervaring te noemen om te delen met je vrienden. Tijdens het indoor skydiven hang je in een windtunnel die een echte skydive ervaring nabootst. Door de harde wind blijf je zweven in de lucht en kun je soms zelfs een paar trucs doen. In Roosendaal staat staat de eerste indoor skydive van de Benelux. Je kunt hier komen trainen, maar je kunt hier ook een eenmalige ervaring opdoen. Voor de skydive krijg je uiteraard een uitgebreide instructie van getrainde instructeurs. Ook tijdens de skydive is er een ervaren instructeur bij je in de windtunnel die jou voldoende begeleidt.

Escape room
Een escape room is misschien niet het eerste uitje waar je aan denkt bij een sportief uitje, maar dit is het zeker wel. Een escape room draait namelijk enorm om samenwerken en je hersenen gebruiken en dit is in zekere zin ook erg sportief. Escape rooms bestaan nog niet erg lang in Nederland en zijn steeds meer in opkomst. Het is de bedoeling dat je met je groep uit een ruimte ontsnapt waarin jullie zijn opgesloten. Dit doe je door middel van het oplossen van verschillende vraagstukken en spellen. Zonder samenwerking red je het niet binnen de tijd die je hebt om te ontsnappen. Er zijn meerdere variaties op escape rooms, denk bijvoorbeeld aan een prison escape spel.

Rate this post

Verstuur reactie