×

Tafelvoetbal Jupiter Homestar

jupiter-homestar-tafelvoetbal_2

Tafelvoetbal Jupiter Homestar

Tafelvoetbal bestaat al vele jaren. Het is leuk om te doen met vrienden, op verjaardagen, op evenementen of op tornooien. Om tafelvoetbal te spelen, heeft u logischerwijs een tafelvoetbal nodig. Tegenwoordig is een tafelvoetbal in verschillende maten en modellen verkrijgbaar. Zo zijn er ook verschillende prijsklassen. In dit artikel komt de tafelvoetbal Jupiter Homestar aan bod. Deze tafelvoetbal is verkrijgbaar voor rond de 1600 euro, exclusief verlichting. Verlichting is optioneel en kost ongeveer 260 euro extra. De tafelvoetbal is ook in een speciale uitvoering verkrijgbaar, de Jupiter Homestar Limited Edition Euro 2016. Van dit model zijn er slechts 50 gemaakt. Het speelveld van deze tafel is zwart en één van de teams is in de Belgische kleuren.

Jupiter Homestar kopen

De Jupiter Homestar is gemaakt van robuust metaal, heeft demonteerbare poten en regelbare rubberen voeten. Deze regelbare rubberen voeten zorgen voor een optimaal stabiele situatie. Het speelveld heeft door de nissen in de zijwanden een verhoogd speelcomfort. De spelers kunnen naar de zijkanten en kunnen de bal zonder enige moeite opvangen. De baren zijn van chroom en hebben hoge slagvastheid. Wanneer u kiest voor de Jupiter Homestar met verlichting, krijgt u lamparmatuur, welke voorzien is van een schakelaar. De tafel weegt 102 kilogram, heeft een breedte van 84 centimeter (131 centimeter inclusief baren), een lengte van 142 centimeter en een hoogte van 97 centimeter. Als u de verlichting erbij neemt, is de hoogte 142 centimeter.

Jupiter Homestar huren

De Jupiter Homestar heeft een prijs van rond de 1600 euro. Dit is natuurlijk niet niks. Als u van plan bent om de tafel te gebruiken voor een enkel evenement of feest, is het verstandiger om de Jupiter Homestar te huren. Zo heeft u wel een tafel van goede kwaliteit en hoeft u enkel een huurprijs te betalen.

Via Tafelvoetbal.be is het mogelijk om deze kopen of te huren. Als u interesse heeft, kunt u direct een offerte aanvragen, waarbij u gelijk weet waaraan u toe bent en wat het u gaat kosten.

Rate this post

Verstuur reactie