×

Ontwikkelingen reclame spiegel

Ontwikkelingen reclame spiegel

Een reclame spiegel is van zichzelf al een uniek en innovatief product. Innovatief in de vorm dat het interactie creëert met de potentiële klant. De advertentie kan haast niet onopgemerkt blijven, doordat je doelgroep gaat ‘spelen’ met de spiegel. Ondanks dat het een innovatief product is, zit het niet stil. De ontwikkelingen gaan door, om nog meer effectiviteit en efficiëntie te genereren.

Wi-fi, Video en Geluid

De ontwikkelingen zijn hard op weg om een reclame spiegel te creëren die op afstand aangestuurd kan worden. Wanneer er problemen zijn met de spiegel, is één belletje genoeg om de problemen te verhelpen. Vanuit één centraal punt kunnen de probleem verholpen worden. Daarnaast is uit onderzoek bewezen dat bewegende beelden nog meer effectiviteit kunnen genereren. Het is dan geen gek idee dat de ontwikkelingen gaan dat het binnenkort mogelijk is op de nieuwe Media Mirror spiegels, video’s en geluid af te spelen.

Nieuwe locatie

Niet alleen zijn er ontwikkelingen op gebied van de spiegel, ook op gebied van locatie. Zo komen er advertentiespiegels in paskamers in de retail. Dé locatie voor adverteerders om gevonden te worden. Iedereen die in een paskamer komt, wilt natuurlijk de gepaste outfit of accessoires showen in de spiegel. Wanneer de spiegel overspringt van spiegel naar advertentie zal de advertentie dus zeker gezien worden. Zeker wanneer de advertentie perfect is aangesloten op de doelgroep. Gezien het feit dat retailers al een vaste doelgroep hebben, is het als adverteerder hier heel gemakkelijk op af te stemmen.

Rate this post

Verstuur reactie