×

Technische werkzaamheden uitbesteden? Dit is mogelijk!

Technische werkzaamheden uitbesteden? Dit is mogelijk!

Er zijn maar weinig mensen die op technisch gebied uitblinken. Dat is niet erg, want niet iedereen kan goed zijn in hetzelfde. Techniek is ingewikkeld en het moet u liggen. Heeft u geen technisch inzicht en weet u niet waar u moet beginnen? Geen probleem. Het bedrijf Ritchie Solutions kan u helpen met al uw vraagstukken op het gebied van infrastructurele engineering. Wat dit precies inhoudt en waar het bedrijf u bij kan helpen, leest u in dit artikel.

Infrastructurele engineering

Een begrip waar u wellicht nog niet vaak, of misschien nooit eerder, van heeft gehoord: infrastructurele engineering. Eigenlijk is het opgebouwd uit twee woorden. Infrastructuur en engineering. Daarvan weet u waarschijnlijk wel wat het betekent. Zo niet, dan volgt hier een korte uitleg die toegepast is op het bedrijfsleven. Infrastructuur in de zakelijke sfeer is het geheel van voorzieningen dat nodig is om een bedrijf goed te laten functioneren. Engineering heeft als doel dat technische onderdelen, constructies en systemen hun functie op de juiste manier vervullen. Processen die optreden of gewenst zijn worden uitgezocht en daarna uitgewerkt. Infrastructurele engineering heeft hier alles mee te maken.

Diensten Ritchie Solutions

De expertise van de professionals die bij Ritchie Solutions werken, ligt op het gebied van netwerkbeheer, systeembeheer, virtualisatie en storage. Maar ook voor ICT detachering kunt u bij het bedrijf terecht. Het doel van Ritchie Solutions is om uw IT-infrastructuur zonder problemen en optimaal te laten draaien. U kunt bij dit bedrijf rekenen op een persoonlijke aanpak, goed contact en de beste oplossing voor uw IT-vraagstuk. De diensten zijn, zoals net genoemd, als volgt:

  • Virtualisatie: deze dienst maakt het mogelijk om meerdere besturings- en softwaresystemen tegelijkertijd op één computer te laten draaien. Dit kan handig zijn omdat uw IT infrastructuur op deze manier eenvoudiger, efficiënter en goedkoper wordt. En er zitten nog meer voordelen aan virtualisatie. Deze kan de professional aan u toelichten.
  • Netwerkbeheer: het is erg belangrijk om een netwerkbeheerder in dienst te hebben als bedrijf zijnde. Heeft u bedrijf deze niet, dan kunt u het netwerkbeheer uitbesteden. Dit voorkomt hoge kosten, ontzorgt u en geeft u de kans om u te blijven richten op uw core business. Ook hoeft u geen vacatures uit te zetten om een nieuwe netwerkbeheerder aan te nemen. Dit is vooral fijn als u zelf geen kennis van IT in huis heeft. Dan weet u namelijk niet welke kwaliteiten een nieuwe netwerkbeheerder moet bezitten en is het opstellen van een goede vacature lastiger. Uitbesteden van uw netwerkbeheer heeft dus eigenlijk alleen voordelen.
  • Systeembeheer: net als bij netwerkbeheer is het erg belangrijk dat u ook aandacht besteedt aan het systeembeheer van uw organisatie. Als u uw systeembeheer uitbesteed dan kunt u ervan uitgaan dat uw systeem goed wordt onderhouden en dat defecten hierin worden voorkomen. Dat scheelt u een hoop zorgen.
  • Storage: oftewel cloudoplossingen uitbesteden, is iets waar alle bedrijven baat bij hebben. Steeds meer bedrijven gaan in de cloud werken en slaan hier belangrijke documenten op. U kunt dit uitbesteden, waardoor u zichzelf geen zorgen hoeft te maken over de storage van uw documenten in de cloud. Het grote voordeel van storage is dat medewerkers vanaf elke plek kunnen werken, omdat zij alleen een internetverbinding nodig hebben. De werkomgeving staat veilig opgeslagen in de cloud. Daarnaast bespaart u kosten omdat u geen software en hardware hoeft aan te schaffen.
Rate this post

Verstuur reactie