×

Voor welke smartphone ga jij?

Voor welke smartphone ga jij?

Wanneer je een nieuw mobiel abonnement afsluit mag je vaak een nieuwe smartphone uitkiezen. Mits je natuurlijk wel een abonnement met toestel afsluit. Tegenwoordig zijn er ook veel sim only abonnementen waar bijvoorbeeld onbeperkt mobiel internet tegen een lage prijs wordt aangeboden. Maar of je nu een nieuw abonnement afsluit of niet, soms kun je het niet langer uitstellen en is je huidige telefoon aan vervanging toe. Vandaag de dag zijn er zoveel geavanceerde en minder geavanceerde toestellen op de markt dat het voor sommigen erg lastig kan zijn om een smartphone uit te kiezen. In dit artikel lees je een aantal punten waar je op kunt letten.

High-end, midrange of budget?

High-end, midrange en budget zijn termen die je veel tegen komt als je op zoek gaat naar een smartphone. Deze termen zijn categorieën waar een telefoon in kan vallen. Een high-end smartphone is een telefoon met alle nieuwste snufjes en technieken. Hierbij kun je denken aan de nieuwste vlaggenschepen van Apple en Samsung. Dit zijn vaak ook de duurste telefoons, waarbij je al snel €600 voor een toestel neerlegt. Een midrange smartphone is vaak een stuk goedkoper, maar de functionaliteiten zijn ook minder. De prijzen voor een midrange telefoon liggen meestal tussen de €300 en €500. Ten slotte zijn er nog budget smartphones, deze toestellen hebben vaak een wat verouderde technologie, maar zijn prima geschikt om dagelijks mee te bellen of te whatsappen. De prijs ligt vaak rond de €200.

Welke smartphone past bij mij?

Ben jij een veelgebruiker en wil je graag een telefoon =hebben die is voorzien van de nieuwste technieken, zoals een buigbaar scherm, vingerafdrukherkenning en een krachtige chip? Dan loont het om de nieuwste vlaggenschepen van merken als Apple, Samsung, Sony en HTC in de gaten te houden. Wil jij ook graag een telefoon met een goede kwaliteit, maar heb je of wil je niet het maximale budget er voor neer leggen, dan is een midrange toestel wellicht iets voor jou. De kwaliteit is goed genoeg om allerlei dingen tegelijk te doen en er vloeiend mee te kunnen bellen/whatsappen/surfen. Hou de broertjes van de vlaggenschepen van eerder genoemde merken in de gaten of kijk naar smartphones van het merk Huawei die bekend staat om kwalitatief goede midrange telefoons. Wil jij voornamelijk een telefoon om mee te bellen of te whatsappen en gebruik je hem verder niet heel veel, dan is het onnodig om de hoofdprijs er voor neer te leggen. De budget smartphones van tegenwoordig zijn redelijk uitgebreid en zijn voorzien van alle belangrijke basisfuncties.

De belangrijkste functie van een telefoon was lange tijd het bellen, maar tegenwoordig is internet de belangrijkste functie. Niet voor niets wordt mobiel internet vaak tegen een lage prijs aangeboden. De laagste prijs en echt onbeperkt internet? Sluit dan bij Robin mobile onbeperkt mobiel internet af.

iphone-518101_640 (1)

Rate this post

Verstuur reactie