×

Waarom een iPhone beter is dan een android telefoon

Waarom een iPhone beter is dan een android telefoon

Een Android telefoon biedt natuurlijk een aantal unieke voordelen tegenover een iPhone, maar dat betekent niet dat de iPhone niet uitblinkt op andere fronten. In dit artikel vind je daarom een aantal redenen waarom je voor een iPhone of een refurbished iPhone zou moeten kiezen. Toch maken deze redenen de iPhone niet veel beter dan een andere telefoon, maar het is toch handig om mee te nemen als je een nieuwe telefoon wilt kopen.

Zeven redenen waarom de iPhone beter is dan android toestellen

  1. Meestal verschijnen nieuwe apps eerst in de Apple App Store en een tijd later (of helemaal niet) in de Google Play Store. Daarnaast werken apps vaak niet altijd even goed op elk Android toestel, gezien de telefoons zo sterk van elkaar verschillen. Daarom is het wat apps betreft beter om te kiezen voor een iPhone.
  2. Het is gemakkelijk om voor een bepaalde iPhone te kiezen. Er zijn namelijk maar een paar toestellen en de nieuwe iPhone is altijd het populairst, terwijl er meer dan 18.000 verschillende Android toestellen in allerlei verschillende prijsklassen op de markt zijn. Simpel toch?
  3. Android heeft op elke telefoon een andere display. iPhones hebben altijd dezelfde instellingen als ze nieuw uit de fabriek komen. Wanneer je de standaard indeling van de iPhone kent is het dus geen probleem om een nieuwe in gebruik te nemen.
  4. Volgens onderzoek van F-Secure Labs is ongeveer 99 procent van alle malware gericht op Android toestellen. Deze malware kun je zelfs per ongeluk via de Google Play Store downloaden. Bij de App Store worden alle apps eerst grondig doorzocht door Apple voordat ze in de App Store komen.
  5. Wanneer je iPhone niet naar behoren functioneert kun je altijd langs de Apple Store gaan voor hulp. Voor Android gebruikers is dit een stuk lastiger.
  6. iPhones kunnen gemakkelijk gesynchroniseerd worden met andere apparaten van zowel Apple als van andere merken.
  7. De Apple interface is heel erg doordacht. De interface is zo ontwikkeld dat zowel oudere mensen als kleine kinderen snel kunnen leren om met de iPhone om te gaan.
4/5 - (1 stemmen)

Verstuur reactie