×

Een pretecho laten maken, een belangrijk moment

Een pretecho laten maken, een belangrijk moment

Een zwangerschap is een heel bijzondere tijd voor een vrouw. Je lichaam verandert en gaat helemaal in dienst staan van je kindje. Je merkt het aan alles en je groeit helemaal naar de geboorte toe. Tijdens de zwangerschap kun je ook kiezen op een pretecho te laten maken. Als je daarvoor kiest, staat je een bijzondere ervaring te wachten. Want een pretecho geeft een beeld van je kindje dat je bij een gewone echo niet zult zien. Maar wat staat je dan precies te wachten? Wat zul je gaan zien?

 

Familiefeestje

Als je hebt besloten een pretecho te laten maken, kun je dat het beste in de laatste drie maanden van je zwangerschap doen. Dan is je kindje eigenlijk al helemaal klaar en zul je goed kunnen zien hoe hij of zij eruit ziet. De pretecho kun je natuurlijk met zijn tweetjes gaan meemaken, maar je kunt er ook andere familieleden bij uitnodigen. Je kunt er helemaal een familiefeestje van maken, zodat iedereen kennis kan maken met je kindje terwijl deze nog in je buik zit. Tijdens deze echo kun je goed volgen hoe je kindje aan het bewegen is en er worden 3D foto’s gemaakt. Het programma stelt de echofoto’s zodanig samen dat er mooie foto’s van gemaakt worden die zelfs een huidkleur laten zien. Deze zijn wel ingekleurd door het programma, maar verder zijn het echt foto’s van je kindje zoals het er op dat moment uit ziet.

 

3D pretecho

Bij de 3D pretechopregnant-518793_640 (1) kun je heel goed het gezichtje zien van je kindje en er worden verschillende foto’s gemaakt zodat je de beste foto’s eruit kunt zoeken. Je kunt zelfs goed zien hoeveel haar hij of zij heeft en de uitdrukking van het gezichtje is heel duidelijk op de foto’s. Zo is ook heel duidelijk te zien dat de oogjes gesloten zijn en of je kindje een handje even naar zijn mond brengt. Je kunt er al goed op zien dat je kindje nu al een mimiek heeft en dat daarbinnen echt genoeg gebeurt. Het is een prachtig gezicht om de baby die nu nog zo veilig in jou zit, daar een heel eigen leven heeft en zich eigenlijk heel erg lekker voelt. Na afloop krijg je alle opnames digitaal mee naar huis en ook een aantal 3D foto’s die je zelf hebt uitgekozen als jouw favoriete foto’s

Rate this post

Verstuur reactie