×

Kickboksen in Kootwijkerbroek Narong Gym

Kickboksen in Kootwijkerbroek Narong Gym

Kickboksen voor jou?

Kickboksen in de regio Barneveld, Voorthuizen kunt u doen bij trainingscentrum Topfit te Kootwijkerbroek Narong Gym.

Topfit Kootwijkerbroek is een goede school voor Kickboksen omdat de school toegankelijk is voor iedere geïnteresseerde Zelfs als je out of shape bent kun je gewoon op een veilige en plezierige manier deelnemen aan de lessen in Kootwijkerbroek.

Stukje geschiedenis

Het Kickboksen komt uit Japan maar de echte oorsprong ervan ligt natuurlijk in Thailand. Het Muay Thai is een eeuwennoude traidtionele Thaise gevechtskunst met een breed scale aan technieken. Het verschil tussen veelal het kickboksen buiten Thailand en in Thailand is dat er elleboog technieken zijn toegestaan en een langer ander soort clinch werk.

De trainer

De drempel is laag om in te stappen en het respect voor elkaar is erg hoog. De lessen worden verzorgd door Leroy van Wermeskerken een sport en bewegen niveau 4, een kickboks instructeur personal trainer. Ook heeft hij wat van de traditionelere martial arts beoefend zoals het Pencak Silat en Shaolin Kungfu.

Goede kwalitatieve lessen vind u bij Narong Gym Topfit te Kootwijkerbroek. Er zijn lessen voor de jeugd en volwassenen en alle aspecten van het kickboksen in een zo breed mogelijke les.

Jeugd

De jeugd krijgt lessen spelenderwijs aangeleerd maar het gaat natuurlijk om het kickboksen. De jeugd krijgt meer stap voor stap voorbereidende oefeningen die gaan van globaal naar gedetailleerd.

Natuurlijk is het belangrijkste van het doen van sporr het hebben van plezier. Zo is dit ook bij het kickboksen zo.

Proefles

Indien u denkt ik wil wel een gratis proefles bij Kickboksen in de regio Barneveld volgen kom dan eens langs.

Adres: De standerd 5a, 3774SC te Kootwijkerbroek lessen zijn op dinsdag avond van 19:00 tot 20:00 jeugd en van 20:00 tot 21:30 de volwassen groep. Voor meer informatie kunt u bellen met 0624275187

Of bekijk de website:

http://trainingscentrumtopfit.nl/

Rate this post

Verstuur reactie