×

Lekker eten in Eindhoven

Lekker eten in Eindhoven

Eindhoven is de ideale stad om met je vrienden of familie naartoe te gaan. Naast het mooie winkelcentrum en het gezellige nachtleven, kun je daar heerlijk eten en drinken. Restaurantjes en leuke barretjes in overvloed. Uitgebreid dineren en genieten van de gerechten terwijl je rustig van je wijntje of biertje nipt. Lekker lang tafelen en bijpraten met een leuk gezelschap. Eindhoven is bij uitstek de stad waar het bourgondische leven de boventoon voert. Perfect om een weekend of dagje met je vrienden of familie naartoe te gaan. Je kunt gewoon met de auto komen. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in Eindhoven. Het openbaarvervoer is uiteraard ook een goede optie. Kom met een lege maag, want in deze stad ga je zeker goed eten vinden.

 

Goede restaurants

De lichtstad zit vol creativiteit. Het knapt haast uit zijn voegen van de leuke en goede restaurants. De innovativiteit waar Eindhoven zo bekend om staat, vertalen ze ook door in de keuken. Goed eten en helemaal niet zo duur. Dat is extra genieten. Speciaal voor iedereen die van het goede leven houdt, verklappen we een aantal restaurants waar je heel lekker kunt eten.

 

De Burger

Een goede burgerbar kan in geen enkele stad ontbreken. Dat snappen ze in Eindhoven ook. De Burger stilt al je burger verlangens. Burgers voor de echte eters onder ons, maar er is ook gedacht aan de mensen die wat eerder verzadigd zijn. Kalf, lam, beef en kip, de keuze is reuze. Ben je vegetarisch? Geen probleem, de vegaburger is om te smullen. Een gezellige toko met kleurrijk interieur. De perfecte plek om snel een hapje te eten voordat jullie de kroeg in duiken. Wil je lekker lang tafelen, dan kun je beter naar een ander restaurant gaan.

 

Kreeftenbar

Voor alle visliefhebber is er de kreeftenbar. En nee, hier hoef je geen multimiljonair voor te zijn. Voor 15 euro eet je een goede, halve kreeft. Een geweldige bar met veel mogelijkheden. Durf jij het aan om voor een lekkere dressing te gaan? Pesto, spicy mayo, hollandaisesaus of kreeft met kaas uit de oven? Ga luxe uit eten, zonder dat je te veel betaald.

 

Radio Royaal

Radio Royaal is gevestigd in het oude energiehuis van Philips. Een grote, imposante ruimte met een industriële inrichting. De keuken is een mix van Duits en Frans. Heerlijk eten en je betaalt 32 euro voor een drie gangen menu. Absoluut een bezoekje waard.

 

WynwoodWynwood05

Wil jij graag weten hoe je eten wordt bereid? Dan moet je naar Wynwood. Een restaurant op het Strijp-S terrein. Door de grote, glazen want heb je goed zicht op de keuken. Je ziet de koks druk bezig zijn met jouw gerecht. Een spectaculair restaurant. Ben jij een alles eten en wil je je graag laten verrassen? Geef bij het reserveren door hoeveel gangen je wilt eten en de kok doet de rest.

 

Ethiopisch Restaurant

Ben jij klaar met de Hollandse pot, de Italiaanse pasta’s en de Duitse schnitzels? Probeer dan eens totaal wat anders en ga naar het Ethiopisch Restaurant. Een uniek restaurant geheel in Ethiopische stijl ingericht. Heerlijk eten dat snel wordt geserveerd. Geen idee wat alles is? Geen probleem, je kunt de medewerkers om advies vragen. Het grote voordeel is dat je bijna alles met je handen kunt eten! Weg met dat bestek. Een unieke en heerlijke ervaring.

Rate this post

Verstuur reactie