×

Storytrail Den Haag, een unieke stadswandeling

Storytrail Den Haag, een unieke stadswandeling

Luister niet naar een langdradig verhaal en leer toch de geschiedenis van uw eigen stad kennen. Tijdens een stadswandeling Den Haag hoort u niet alleen het verhaal achter uw stad, maar gaat u mee op reis door de geschiedenis. U wandelt samen met uw verhalenverteller langs historische verhalen en legendes. U ontdekt de waarheid achter geheimen waar u nog nooit van gehoord had. De verhalenverteller kent uw stad op zijn duimpje en weet alles van de verhalen die zich ooit hier hebben afgespeeld. Leer nu zelf deze verhalen kennen door mee op reis te gaan met Storytrail.

Een stadswandeling door Den Haag veranderd in een spannend verhaal

Als u een stadswandeling gemaakt heeft met Storytrail, dan weet u ineens waarom zo’n wandeling door de stad eigenlijk leuk is. U heeft er misschien nooit een beeld bij gehad totdat u kennis maakt met Storytrail. Ineens is een wandeling wel leuk en uitdagend. Tijdens uw wandeling wordt er namelijk een spannend verhaal verteld en leert u nieuwe legende kennen. Bovendien is zo’n wandeling natuurlijk ook hartstikke gezellig. Storytrail organiseert wandelingen vanaf één persoon op vaste data in Den Haag. Natuurlijk kunt u ook een privéwandeling maken met uw eigen groep. Dit kan vanaf 15 personen in Den Haag.

Combineer een stadswandeling Den Haag met een arrangement

Als u een privéwandeling maakt om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren of als uitje met het bedrijf, dan kunt u er eventueel een arrangement van maken. U krijgt dan uiteraard een stadswandeling van 1,5 uur en natuurlijk een leuk event na afloop. Er zijn verschillende dingen mogelijk om er een compleet dagje uit van te maken.

• Een high tea na afloop.
• Lekker gaan lunchen na afloop.
• Een uitgebreid diner inclusief drankjes.
• Op aanvraag is er nog veel meer mogelijk in Den Haag.

Rate this post

Verstuur reactie