×

Vliegveld Girona

Vliegveld Girona

Vliegveld Girona ligt in het Noorden van Spanje, en wordt vooral in de zomermaanden veel gebruikt voor vakantiegangers die Barcelona of de Costa Brava willen bezoeken. Het vliegveld wordt met name gebruikt door vluchten van chartermaatschappijen en prijsvechters zoals Ryanair en Transavia. Zelfs in het hoogseizoen is het hierdoor goed mogelijk om betaalbare vliegtickets te vinden.

Vliegveld Girona naar Barcelona

Gedurende de zomermaanden is Barcelona prima te bereiken vanaf het vliegveld van Girona. De bussen vertrekken zeer regelmatig, en brengen u voor € 16 euro naar het centrum van Barcelona. De reistijd is ongeveer 1 uur en 20 minuten. Wilt u ook weer per bus terug naar het vliegveld, koop dan een retourkaartje. Deze zijn goedkoper dan twee enkele reizen. Een taxi is niet aan te bevelen vanwege de hoge kosten.

Vliegveld Girona naar Costa Brava

Het vliegveld van Girona ligt dichterbij de Costa Brava dan bij Barcelona. Het vliegveld wordt dan ook voornamelijk gebruikt door vakantiegangers die verblijven in 1 van de badplaatsen. Populaire plaatsen zoals Lloret de Mar en Blanes liggen op ongeveer 30 kilometer van het vliegveld. Net als naar Barcelona gaan er ook naar deze plaatsen regelmatig bussen. Reist u met meerder personen, dan kan een taxi voordeliger zijn. Een bus naar Blanes kost u € 15,= per persoon, een taxi ongeveer € 55,=

Rate this post

Verstuur reactie