×

Winkelen voor een Website

Winkelen voor een Website

Op zoek naar een Website?
Drie Belangrijke Componenten om Geld te Besparen

Voor veel bedrijven is een website noodzakelijk. Voor sommigen is het een bijzaak. Ieder bedrijf moet zich op dezelfde manier voorbereiden. Uiteindelijk is bespaard geld, verdiend geld.
Er zijn drie taken waar je over na moet denken voordat je een websiteofferte aanvraagt. Ze zijn allemaal eenvoudig en je hebt er weinig kennis van webontwikkeling voor nodig.


Ken De Markt

Het is onwaarschijnlijk dat een webontwikkelaar jouw bedrijf beter kent dan jijzelf, dus jouw primaire doelgroep begrijpen is een voor de hand liggende eerste stap om een websiteplan te leveren aan een eventuele leverancier. Het geeft de leverancier een beeld van de gebruikers die naar de site gelokt moeten worden en de website gaan gebruiken. Goede voorkennis van de potentiële gebruiker geeft een goed beeld hoe de website er uit komt te zien. Hierdoor hoeft de webontwikkelaar minder tijd – dus geld – te besteden aan onderzoeken over jouw markt en het bedenken van ideeën om jouw gegevens het best te presenteren. Het kennen van de markt legt een basis waarmee een geweldige website kan worden ontwikkeld. Deze basis is een kostbaar deel van de kwaliteit van webontwikkeling. Hoe meer informatie je kunt geven over jouw doelgroep, hoe meer je kunt doen met jouw budget.


Ken Het Bericht

Een website is een constante stem voor jouw bedrijf. Maak gebruik van jouw kennis van de doelgroep. Hierdoor kan je via een beknopte manier een sterke boodschap creëren. Stel een lijst samen met de 3 belangrijkste berichten die jouw doelgroep moet kunnen verkrijgen op de website. Zorg dat deze berichten worden geschreven met een intentie om het bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je weet wat jouw boodschap is heb je minder tijd nodig voor het ontwerpen van teksten. Laat de inhoud niet door een copywriter schrijven. Hulp krijgen is goed – doe het – maar zorg ervoor dat je vanaf het begin aangeeft hoe het eruit moet zien. Dit bespaart je tijd en geld.


Ken Je Merk

Heb je een logo? Heb je kenmerkende kleuren of lettertypes die jouw bedrijf representeren? Als je die hebt, gebruik ze dan. Dit zorgt voor een onmiddellijke basis voor het project. Met een consistente huisstijl kan je een duidelijk beeld geven aan de ontwerper. Een succesvolle huisstijl drukt persoonlijkheid, motieven en intriges uit. Door een webontwikkelaar een duidelijke visie en merkidentiteit te geven bespaar je kosten en tijd.
Deze aanbevelingen zijn basis en logisch. De uitvoerbaarheid ontgaat vaak de beste nog wel. Het kennen van de markt, bericht en merk zal helpen om het hoogst haalbare uit jouw investering te halen.

Rate this post

Verstuur reactie