×

Uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar 2015: de Quingo Flyte!

Uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar 2015: de Quingo Flyte!

De Quingo Flyte is door scootmobielpagina uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar 2015. Deze eer heeft hij te danken aan zijn grote hoeveelheid kwaliteiten. Net als elke andere 5-wiel scootmobiel heeft ook deze scootmobiel een stabiele, korte draaicirkel. In tegenstelling tot wat bij veel 3-wiel scootmobielen een risico is, kantelt deze 5-wiel scootmobiel bij een foutje niet om. Daarnaast kenmerkt deze scootmobiel zich door zijn zitcomfort. De verhoogde zitpositie en de verstelbare voetpanelen zorgen voor een ideale ergonomische zithouding. In tegenstelling tot de 4-wiel scootmobiel heeft de 5-wiel scootmobiel ook veel beenruimte.

Wat de Quingo Flyte echter vooral onderscheid van andere scootmobielen is de eenvoudige wijze waarop u hem in uw auto vervoert. Met behulp van het bijbehorende Flyte station rijdt de scootmobiel zelf in en uit uw auto. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de lichtgewicht aluminium oprijplaat uit te schuiven en met een eenvoudige afstandsbediening uw scootmobiel in beweging te zetten. De snelheid van de Quingo Flyte wordt vervolgens automatisch geregeld, de scootmobiel schakelt bij het inladen automatisch uit wanneer hij vast zit in het Flyte Station. Bij het uitladen geleiden de ingebouwde veiligheidsrichels in de oprijplaat de scootmobiel veilig naar de grond. In minder dan 60 seconden laadt of lost u uw scootmobiel!

Het draagvermogen van de QuingoFlyte is 160 kg. Met één enkele lading van de vier ultradunne batterijen, heeft de Flyte een maximaal bereik van 37 kilometer. Dit is zelfs uit te breiden tot een maximaal bereik van maar liefst 50 kilomter.

De Quingo Flyte staat bekend om zijn stabiliteit, maar is daarnaast extra veilig door de Quingo smartbumper. In geval van een botsing zorgt deze bumper zowel voor een vermindering van de schok als voor een bescherming tegen de beschadiging van de carrosserie.

De transportabele, veilige en comfortabele 5-wiel scootmobiel is dé scootmobiel van 2015!

 

Rate this post

Verstuur reactie