×

Webwinkel beginnen in vijf stappen

Webwinkel beginnen in vijf stappen

Er zijn veel mensen die graag een webwinkel beginnen maar niet weten waar ze moeten starten. Hoe kun je een webwinkel beginnen en waar moet je rekening mee houden? Door deze vijf stappen te volgen is een webwinkel beginnen helemaal niet zo ingewikkeld als je denkt!

webwinkel-beginnen

Stap 1: Kies een product(categorie)

Je kunt een mooie webwinkel beginnen maar zonder producten zul je ook niets verkopen. Kies een product, een productlijn of een categorie die het publiek aan zal spreken. Als je voor het eerst met een winkel start kies dan een product waar je ook affiniteit mee hebt of waar je snel de ins en outs over kunt leren.

 

Stap 2: De webwinkel beginnen

Hoewel het mogelijk is om binnen webbuilders als WordPress een winkel toe te voegen levert dat maar al te vaak problemen op. Je bent een ondernemer, geen software ontwikkelaar en je wilt je concentreren op de business. Je kunt kunt beter een webwinkel beginnen met een online winkelplatform zoals die van Shoptrader. Dit platform biedt alle tools die je nodig hebt zodat je direct aan de slag kunt. Drag & Drop je producten in de webshop en begin met verkopen!

 

Stap 3: Regel de verkopen en afhandeling

Op het moment dat je de virtuele deuren opent zul je bestellingen moeten vervullen. Gelukkig biedt Shoptrader alle tools en de koppelingen met betaalsystemen en banken. Bij een webwinkel beginnen zul je ook bestellingen juist moeten verwerken. Regel de verzending via betrouwbare bezorgers, handel vragen en klachten netjes af en houd je klanten tevreden.

 

Stap 4: Zorg dat jouw webwinkel gevonden wordt

Laat je familie, vrienden en kennissen weten dat je een webwinkel hebt. Je kunt adverteren, je kunt er ook voor kiezen de SEO tools in het Shoptrader platform te gebruiken. Daarmee wordt je beter gevonden in Google en zul je snel nieuwe klanten trekken.

 

Stap 5: Laat de webshop groeien

Vaak is een kleine webwinkel beginnen de beste manier om te starten. Je kunt altijd uitbreiden en groeien zodat je overzicht houdt. Gelukkig heeft Shoptrader verschillende pakketten waarmee je kunt groeien en upgraden naar het volgende niveau.

 

Als je deze vijf stappen doorloopt kun je snel een succesvolle webwinkel beginnen. Start vandaag nog met verkopen!

5/5 - (3 stemmen)

Verstuur reactie