×

Praktische zaken voor outlet roermond

Praktische zaken voor outlet roermond

Praktische informatie over Designer Outlet in Roermond
Bent u van plan om de Designer Outlet in Roermond te bezoeken? Dan vindt u op deze pagina de praktische informatie die u nodig heeft om uw verblijf tot een succes te maken. Zo vindt u op deze pagina onder andere de contactgegevens van de outlet in Roermond, maar leest u ook meer over de openingstijden van deze bijzondere outlet.

Om de outlet in Roermond te bereiken, heeft u de contactgegevens van de outlet nodig. De contactgegevens van Designer Outlet Roermond zijn de volgende.

Designer Outlet Roermond
Stadsweide 2
6041 TD Roermond
Nederland
P: +31 (0) 475 351 777
F: +31 (0) 475 311 687
E: info@designer-outlet-roermond.com

Deze contactgegevens zijn bijvoorbeeld van belang als u met de auto naar de outlet in Roermond gaat en het adres nodig heeft om naar de Designer Outlet te navigeren met de TomTom. Gaat u met de trein naar de outlet in Roermond, dan kunt u simpelweg uitstappen bij station Roermond, om tien minuten te lopen naar de outlet. Wilt u zeker weten dat u de juiste route loopt, dan kunt u bovenstaand adres gebruiken om met uw telefoon naar de outlet in Roermond te navigeren of een routeplanner uit te printen.

Het telefoonnummer van de outlet in Roermond kunt u eventueel gebruiken bij vragen over de Designer Outlet, bijvoorbeeld over de boektieks van de outlet, de restaurants van de outlet of de cadeaubonnen van de outlet. Dit geldt tevens voor het e-mailadres van de Designer Outlet in Roermond.

roermond outlet

De openingstijden van de Designer Outlet
De Designer Outlet in Roermond is wel 363 dagen per jaar geopend. De enige twee dagen in het jaar waarop u de Designer Outlet niet kunt bezoeken, zijn Eerste Kerstdag (25 december) en Nieuwjaardag (1 januari). Verder is de outlet in Roermond altijd geopend en wel op de volgende openingstijden.

Maandag: 10:00 uur tot 20:00 uur
Dinsdag: 10:00 uur tot 20:00 uur
Woensdag: 10:00 uur tot 20:00 uur
Donderdag: 10:00 uur tot 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur tot 20:00 uur
Zondag: 9:00 uur tot 20:00 uur

De verschillende restaurants op het terrein van de outlet in Roermond hebben afwijkende openingstijden. Zo zijn de restaurants dagelijks om 8:00 uur geopend, zodat u hier iedere ochtend een ontbijt kunt nemen voor u start met het winkelen in de 150 verschillende boetieks van de outlet in Roermond.

shoppen designer outlet

Rate this post

Verstuur reactie