×

Primark eindhoven parkeren

Primark eindhoven parkeren

Waar kan ik Primark Eindhoven parkeren?

Als u naar Primark Eindhoven gaat met de auto, heeft u verschillende mogelijkheden op het gebied van Primark Eindhoven parkeren. Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk een plekje heeft gevonden, leest u op deze pagina welke parkeergarages in de directe omgeving van de Primark in Eindhoven te vinden zijn voor Primark Eindhoven Parkeren.

Ten eerste kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage P1 Parking Mathildelaan. U vindt deze parkeergarage aan de Matildelaan, op nummer 2a. De parkeergarage P1 Parking Mathildelaan is gemakkelijk te herkennen, omdat deze naast het politiebureau van Eindhoven ligt. En omdat de parkeergarage erg ruim is, is de kans groot dat u hier een plekje vindt voor Primark Eindhoven Parkeren. Daarnaast kunt u uw auto parkeren in de BBA-parkeerplaats. U vindt deze parkeerplaats aan de Raiffeisenstraat: een straat achter de Pathé van Eindhoven. Ook deze parkeerplaats is erg ruim, dus als u geen plekje kunt vinden in de parkeergarage aan de Mathildelaan, kunt u hier proberen uw auto te parkeren voor Primark Eindhoven parkeren. Tot slot is er nog de parkeergarage Q-park Heuvel. U vindt deze parkeergarage aan de Ten Hagestraat, op nummer 6a (onder de Heuvelgalerie). Mochten de andere parkeergarages helemaal vol zijn, dan kunt u hier nog proberen om uw auto neer te zetten voor Primark Eindhoven parkeren.

primark

De tarieven van de verschillende parkeergarages

De parkeergarage met het voordeligste tarief, is de BBA-parkeerplaats achter de Pathé van Eindhoven. Zo betaalt u hier het eerste uur €2,40 en de uren die hierop volgen slechts €2,20 per uur. De parkeergarage P1 Parking Mathildelaan en de parkeergarage Q-Park Heuvel zijn wat duurder, hier betaalt u namelijk €0,50 per 12 minuten (ofwel €2,50 per uur), met een maximum dagtarief van €14. Echter, als u erg lang wenst te parkeren, zijn de P1 Parking Mathildelaan en de Q-Park Heuvel weer voordeliger dan BBA-parkeerplaats, omdat u bij BBA-parkeerplaats geen maximum dagtarief heeft en dus ieder uur blijft betalen.

Als u liever geen geld uit wilt geven aan Primark Eindhoven parkeren, wordt aangeraden om uw auto buiten het centrum van Eindhoven neer te zetten. In dit geval betaalt u geen parkeerkosten voor Primark Eindhoven parkeren en bent u dus goedkoper uit. Let echter wel op, want als u uw auto buiten het centrum parkeert, moet u altijd verder lopen dan wanneer u uw auto in het centrum van Eindhoven neerzet. Zo ligt de dichtstbijzijnde parkeergarage buiten het centrum op een afstand van 500 meter van Primark Eindhoven. Bent u slecht ter been, dan is het parkeren buiten het centrum niet aan te raden.

Rate this post

Verstuur reactie