×

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Een origineel bedrijfsuitje plannen blijkt vaak nog erg lastig. Er wordt onder de werknemers gepolst wat iedereen zou willen doen. Hier komen natuurlijk de meest uiteenlopende ideeën uit. Maar wat zijn nu echt leuke bedrijfsuitjes die in Rotterdam te doen zijn? In dit artikel vind je een aantal voorbeelden.

Discovery gamebridge-726270_640

Via misterrotterdam zijn diverse activiteiten te boeken. Zo ook de discovery game & Markthal. De aanvang is om half 3 in de middag. Tijdens het welkomstgesprek krijg je alvast een drankje. Tijdens dit gesprek wordt uitgelegd hoe de game in elkaar zit. Een kwartiertje later begint de game al. Met een proeverij in de Markthal als tussenstop. De Markthal is een van dé nieuwe iconen in de stad Rotterdam. Hier vind je van allerlei soorten proeverijen en restaurantjes. Zo heb je er verse vis, kaas, Marokkaanse kruiden, sushi, een Chinese supermarkt en nog veel meer. Voor ieder wat wils dus. Na de proeverij gaat de game verder. Rond half 6 is de game afgelopen en is er nog een borrel met de uiteindelijke prijsuitreiking. Het mooie aan dit bedrijfsuitje is dat je er vanaf 15 deelnemers terecht kan tot 300! Het duurt 3 uur en kost maar €27,50 per persoon.

The target, GPS game

Voor een bedrijfsuitje waar teamwork centraal staat is er de GPS game. Bij deze game moet je op zoek gaan naar zogeheten Targets. Het spel moet gespeeld worden met minstens 4 teams. Er is één team dat de rol heeft van gangster. Met deze opdracht kunnen zij een miljoen euro verdienen. Daarvoor moeten zij virtuele voorwerpen zien te verzamelen zodat ze misdaden kunnen plegen. Je raadt het waarschijnlijk al maar de overige 3 teams moeten de gangsters uitschakelen. De 3 agenten teams krijgen updates met informatie over de gangsters. Aan hun de taak om ze op te sporen en uit te schakelen. Ook krijgen zij af en toe een update met de exacte locatie van de gangsters. De game zal plaats vinden door een groot deel van Rotterdam op deze manier zie je ook nog wat van de prachtige stad. Van 8 tot 12 personen kost het €45,- per persoon. Vanaf 13 personen kost het slechts €39,-. Deze prijzen bevatten geen lunch, borrel of diner. Er kan in overleg wel het een en ander geregeld worden.

Makkelijk parkeren

Nu is Rotterdam een grote stad en kan parkeren soms lastig zijn. Je kunt er voor kiezen om met een bus te gaan maar er kan ook geparkeerd worden in diverse een Rotterdamse Q-park parkeergarage.

Rate this post

Verstuur reactie