×

Tenten voor evenementen

Pagodetenten - Creative Tent Systems

Tenten voor evenementen

Tenten in alle soorten en maten. Je vindt ze bij de professionele tentmakerij en zeilmakerij. Hier kan je geen campingtenten kopen maar uitsluitend professionele tenten die worden gebruikt door verhuurbedrijven voor evenementen en festivals. Wat bieden ze zoal?

Pagodetenten

Dit zijn de bekende witte tenten met het karakteristieke puntdak. Deze tenten zijn rondom af te sluiten en kunnen aan elkaar geschakeld worden om een soort dorp te creëren. Op deze manier kan de verhuurder elke tent een eigen bestemming geven, bijvoorbeeld als keuken of ontvangsthal. De pagodetent zie je veel op grote feesten, braderieën en chique festivals.

Stretchtenten

Dit zijn hippe tenten die op palen staan. De palen fungeren als dragers en het tentdoek wordt er overheen gespannen. Zo ontstaat een open tent met een grote oppervlakte. Door het ontbreken van tentdoek aan de zijkanten kunnen de gasten eenvoudig in en uit lopen wat de toegankelijkheid verbetert. Stretchtenten zijn populier bij hippe eetgelegenheden die in het zomerseizoen een tent buiten neerzetten. Ook worden ze veel gehuurd door organisatoren van buitenfestivals voor een relaxte sfeer. De tenten worden dan vaak aangekleed met leuke verlichting of andere feestversiering om de sfeer te verhogen.

Aluhal

De aluhal is de overtreffende trap van alle tenten. Hiermee kan op eenvoudige wijze een enorme overdekte oppervlakte worden gemaakt. Door het ontbreken van centrale tentstokken biedt de aluhal als tent optimaal gebruiksgemak. Afhankelijk van de grootte biedt een aluhal onderdak aan enkele honderden gasten. Ideaal dus voor bedrijfsfeesten en andere evenementen waar veel tijdelijke overdekte ruimte gewenst is.

Voor elke situatie is er wel een passende tent te bedenken. Dankzij de professionele tentmakers van Nederland kunnen verhuurders van tenten hun gasten altijd het beste en leukste onderdak bieden. Een tent waar nog veel over gepraat zal worden!

Rate this post

Verstuur reactie