×

World Trade Center Amsterdam

World Trade Center Amsterdam

Een grote en dynamische werkplek, dat is toch wel het World Trade Center in Amsterdam. Zoals ze zelf zeggen is het een plek waar zakendoen tot leven komt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de hoeveelheid bedrijven die er gevestigd zijn. Er zijn meer dan 300 bedrijven welke hun intrek in het WTC hebben. Met 4000 werknemers die in het gebouw werken die meer dan 30 nationaliteiten vertegenwoordigen beleef je elke dag weer anders.

Niet alleen kantoor

Het World Trade Center bestaat niet alleen uit kantoren en vergaderkamers. Omdat het een groot complex is met zoveel bedrijven en werknemers is zijn er verschillende dingen die je er kunt doen. Wil je je haar laten doen dan kun je naar de kapper. Om dicht bij je kantoor te kunnen blijven is er ook een tandarts. Hierdoor hoef je niet uren van je werk weg te blijven. Heb je snel iets nodig? Er is zelfs een HEMA waar je snel naartoe kunt om iets te halen.

 

Tijdens een werkdag wil je natuurlijk ook een hapje eten. Je kunt ervoor kiezen om iets van huis mee te nemen, maar lunchen kun je ook goed doen in één van de restaurants. Zin in iets makkelijks? Dan kun je terecht bij de AH to go.

Sportief werken

Van de hele dag op kantoor zitten wordt je natuurlijk niet fit en ‘s avonds heb je geen zin om nog naar de sportschool te gaan. In de ochtend wil je niet omdat je geen zin en tijd hebt om na het sporten weer te gaan douchen en omkleden. Hier is een oplossing voor. Bij het WTC kun je gebruik maken van Fit20. Onder begeleiding van een personal trainer kun je in een airco gekoelde ruimte waarin je geen last hebt van transpireren een high intensity training volgen. In 20 minuten krijg je een training die goed is voor je conditie en spieren.

Bereikbaarheid

Met de vele werknemers die hun intrek in het World Trade Center hebben genomen is het belangrijk dat de bereikbaarheid goed is. Je kunt er komen met openbaar vervoer, maar parkeren in de buurt van het WTC is goed mogelijk in één van de parkeergarages in de buurt.

Rate this post

Verstuur reactie