×

Zakelijke Energieleveranciers Vergelijken

Zakelijke Energieleveranciers Vergelijken

Overstappen van zakelijke energieleverancier

Wilt u ook overstappen van zakelijke energieleverancier? Tegenwoordig is het zakelijke energie vergelijken online slechts nog enkele minuten werk. Via vergelijkingssites vindt u binnen enkele minuten eenvoudig de beste deal voor energie en gas. Hierna stapt u gemakkelijk over naar een nieuwe zakelijke energieleverancier. Hiernaast bespaart u al gauw enkele honderden euro’s door over te stappen van energieleverancier.

Kijkt op u tegen het overstappen van zakelijke energieleverancier? Dat behoort toch echt tot het verleden. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 85% procent van alle ‘overstappers’ tevreden is over de manier waarop de overstap naar een nieuwe energieleverancier verliep. Tevens gaf meer dan 60% van de respondenten aan te besparen wat ze verwachten.

Via vergelijkingssite Zakelijke Energie Vergelijker.nl kunt u zakelijke energie vergelijken van energieleveranciers Electrabel, Essent, Miky Energie Topdeal, De Nederlandse Energie Maatschappij, Nuon en Oxxio! Tevens vindt u speciale energiecontracten voor ZZP’ers en het MKB!

Gratis cadeau bij uw nieuwe energiecontract

Altijd al een gratis tablet, een flinke korting of een cashback bij uw zakelijke energiecontract willen hebben? Bekijk dan de actie pagina met alle zakelijke energiecontracten! Hier vindt u altijd een goede deal voor zakelijke energie en gas!

Waarop letten bij het overstappen?

Wanneer u besluit over te stappen van zakelijke energieleverancier dan moet u bij de kosten van gas en stroom vooral op twee dingen letten. Aan de ene kant is er de verbruiksprijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas. Daarnaast telt het zogenoemde vastrecht mee, ofwel de maandelijkse kosten die de energieleverancier in rekening brengt voor hun diensten. Een zakelijke energieleverancier die stunt met lage verbruikstarieven kan soms bijvoorbeeld weer een relatief duur vastrecht berekenen. Dit kan natuurlijk ook andersom. Het hangt dan van je individuele verbruik af, bij wie je gunstiger uit bent. Bij een laag stroom- en gasverbruik tikken hoge vaste lasten bijvoorbeeld zwaarder aan. En omgekeerd. Wilt u ook flink besparen op uw energiekosten? Stap dan ook over!

Rate this post

Verstuur reactie